Ledsagning/Avlösning

RO Omsorg Assistans AB är godkänd utförare av ledsagning och avlösarservice inom ramen för lagen om valfrihet (LOV). I dagsläget utför vi endast ledsagning inom Täby kommun, där vi har ett stort antal anställda som gärna arbetar som ledsagare hos dig.

Har du en funktionsnedsättning och behöver stöd för att komma ut och göra aktiviteter kan en ledsagare följa med dig ut på aktiviteter. Du kan få ledsagning för att delta i fritids- och kulturaktiviteter, besöka vänner, ta en promenad, gå ut och äta/fika m.m. Du ansöker om ledsagning hos din kommun. Kontakta oss så hittar vi tillsammans med dig en ledsagare som du trivs med!

Vi utför ledsagning för barn, unga och vuxna som har beslut om ledsagning inom Täby Kommun. Kanske vill du ha en ledsagare med samma intresse som du har, kanske är det viktigt att din ledsagare talar ett visst språk eller kan tecken. Tillsammans hjälps vi åt att hitta den ledsagare som passar dig bäst. Om du redan har ledsagning men vill byta utförare, får du självklart ta med dig din ledsagare.

Är det första gången du får ledsagning eller funderar på om du har rätt till ledsagning hjälper vi dig med allt från ansökan till anställning av din ledsagare.

Givetvis har alla våra ledsagare precis som våra andra anställda rätt till kollektivavtalade försäkringar, avtalsenlig individuell lön och friskvård.

När du har bestämt dig för om vi passar dig som din utförare väljer du oss genom att kontakta din handläggare i Täby kommun.

Har du frågor om ledsagning eller andra LSS-insatser kontakta oss gärna så kan vi berätta mer.

Kontakt
Maryam Sayghani
08-54023099 alt. 0737-385588
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Avlösning

RO Omsorg Assistans AB är godkänd utförare av ledsagning och avlösarservice inom ramen för lagen om valfrihet (LOV). I dagsläget utför vi endast avlösning inom Täby kommun, där vi har ett stort antal anställda som gärna arbetar som avlösare hos dig.

Du som ger omvårdnad i ditt eget hem till en anhörig, barn, ungdom eller vuxen, kan få hjälp med avlösning i hemmet. Avlösningen beviljas för att du ska få tid för dig själv, ägna dig åt andra aktiviteter, syskon och få möjlighet att slappna av utan att oroa dig.

Ansökan görs hos kommunen, som beslutar om antal timmar per månad. För att du ska känna dig helt trygg görs en plan i förväg som innebär att medarbetaren som ska vara hemma hos dig kan ge den hjälp som behövs och är insatt i dina rutiner och behov. Tillsammans hjälps vi åt att hitta den avlösare som passar er bäst. Om du redan har avlösning men vill byta utförare, får du självklart ta med dig din avlösare. 

Givetvis har alla våra avlösare precis som våra andra anställda rätt till kollektivavtalade försäkringar, avtalsenlig individuell lön och friskvård.

När du har bestämt dig för om vi passar dig som din utförare väljer du oss genom att kontakta din handläggare i Täby kommun.

Har du frågor om avlösning eller andra LSS-insatser kontakta oss gärna så kan vi berätta mer. 

Kontakt 
Maryam Sayghani
08-54023099 alt 0737-385588
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Alla rättigheter RO Omsorg AB 2016

Välj ditt språk nedan för information på ditt språk
Pick your language below to see information in your native language


Login Medarbetare